47. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

Pod sloganom „Gradimo pametno“,  Beogradski sajam će biti organizator jednog od najvažnijih događaja u građevinskoj industriji – 47. Međunarodnog sajma građevinarstva.

Manifestacija će se održati od 24. do 27. aprila, a okupiće vodeće stručnjake, inženjere, arhitekte, proizvođače i distributere građevinskog materijala i opreme, iz Evrope i regiona.

U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma predstaviće se svi segmenti građevinske industrije i najuspešniji predstavnici iz svih oblasti građevinarstva, i pružiti uvid u niz novih trendova i tehnologija – od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, kao i novitete IT tehnologije. Predstaviće se svi proizvodi i usluge – od izgradnje krova do podne keramike, od građevinskih elemenata do kuća po sistemu ključ u ruke.

Izlagački program obuhvatiće građevinsku mehanizaciju, ali i elemente za sve prisutnije pametne kuće, od kojih su neke izrađene po najsavremenijim ekološkim standardima. Kao i prethodnih godina, predstaviće se proizvođači opeke i crepa. Posetiocima će biti promovisani inovativni materijali, građevinske mašine, uređaji i alati.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim proizvodima i uslugama, da prisustvuju prezentacijama i predavanjima vodećih stručnjaka, kao i da se povežu sa ostalim učesnicima iz branše.

Sajam je organizovan tako da omogućava neposredne kontakte zainteresovanih izlagača i posetilaca. Registracija na B2B portalu pruža poslovnom posetiocu mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima unapred zakaže B2B sastanke.

Registracija na B2B portalu dostupna je do 22. aprila.

Radno vreme manifestacije je:

24 – 26. april: 10:00 – 19:00

27. april: 10:00 – 17:00

Cene ulaznica su za pojedinačnu ulaznicu 500 dinara, grupne 300 dinara, a parking je 200 dinara po satu.