Inicijali Trade Doo

INICIJALI TRADE d.o.o. je nastao kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u plasmanu poznatih stranih brendova na teritoriji Srbije. Ideja vodilja od samog početka je da se domaćem tržištu obezbedi široka lepeza proizvoda visokog kvaliteta i pouzdanosti u polju elektro i mašinskih instalacija, uz pružanje najbolje moguće tehničke podrške.

Jedino podizanjem svesti o prednostima i mogućnostima novih tehnologija rada, usvajanjem novih proizvoda i njihovom upotrebom, može doći na prepoznatljiv tehnički nivo i nivo standarda koji se koristi u Evropi i regionu. Brendovi koje zastupa firma Inicijali trade d.o.o. su sledeći:

  • Eriflex – niskonaponske komponente, distributivni blokovi, izolatori, fleksibilne bakarne sabirnice
  • Caddy – sistemi kačenja, pričvršćivanja i postavljanja
  • Erico – uzemljenje, prednaponska zaštita, povezivanje
  • Raychem – sistemi grejanja, zaštite od smrzavanja
  • Lenton – spajanje armatura konusnim spojnicama
  • Dietzel Univolt – samogasive i halogenfree cevi, creva i prateći materijal

Inicijali trade d.o.o. predstavljaju tržištu Srbije visokokvalitetne proizvode američke kompanije nVent, kao i austrijske firme Dietzel Univolt. Osim proizvoda koji se već godinama uspešno primenjuju poput bakarnih sabirnica sa halogenfree izolacijom i kalajisanim bakarnim trakama, brend nVent Eriflex je patentirao i Flexbus sistem povezivanja – povezivanje aluminijumskim pletenicama koje su obložene bakrom. Ovo jedinstveno rešenje omogućava spajanje trafoa i sličnih mesta gde se koriste spojevi do 4500A na brz, lak i bezbedan način.

Program nVent Caddy nudi različite vrste kačenja od kojih je najpoznatiji Speed Link program povezivanja sajlama i brzopodesivim stoperima. Takođe, u okviru ovog programa postoji široka lepeza proizvoda kačenja pomoću trapeznih nosača, nosača za „I“ profile i mnoge druge.

U okviru programa nVent Erico možete videti različite vrste Cadweld spojeva, od kojih se neki koriste i u železnici.

Program nVent Lenton predstavlja spajanje armatura u građevinarstvu konusnim spojnicama. Ovaj način spajanja armatura doprinosi tome da se spojene armature tretiraju kao neprekidan niz, gde se pri tom ne smanjuje prostor za beton.

Firma Inicijali trade d.o.o. poseduje sve sertifikate kao i potvrdu kvaliteta Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Poseduju i mašinu za konusno narezivanje navoja. Ovaj sistem povezivanja već je više puta primenjivan u našoj zemlji na mestima poput Kule Beograd na vodi, Kule West 65 i mnogim drugim.