PELET METALAC je osnovan 1993. godine i od tada beleži samo uspehe i konstantan razvoj. Regionalni su lideri u proizvodnji mašina i opreme za peletiranje, fabrika za proizvodnju peleta od drveta, peleta od slame i ostale biomase.

Novitet koji će predstaviti na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva je PELETIRKA SA PARNIM KONDICIONEROM za proizvodnju energetskog peleta od starih drvenih otpadnih paleta i otpadne drvenarije u građevini, TIP: PM-5000.

PELET METALAC

Peletirka sa parnim kondicionerom je kompletno proizvedena po sopstvenoj konstrukciji i tehnologiji na osnovu iskustva dugog 26 godina i predstavlja 100% domaći proizvod sastavljen od komponenti iz Srbije.

Peletirka sa parnim kondicionerom poseduje standard ISO 9001:2015, koji je izdala sertifikaciona kuća TUV-AUSTRIJA, kao i ateste koje su izdali AD ZAŠTITA NA RADU „BEOGRAD“ , AD „KVALITET“ iz Niša, a takođe poseduje i „CE“ znak i izjavu o usaglašenosti sa Evropskim normama.

Za vreme trajanja Sajma građevinarstva, za svaki naručen kotao Pelet Metalac poklanja dve tone peleta, a za svaku kupovinu Peletirke– odobrava se popust do čak 30%!