Kompanija UTS Balkan Tools d.o.o. je mlada firma u Srbiji, ali njen tim ima višegodišnje iskustvo na drugim evropskim tržištima.

Glavna delatnost kompanije UTS Balkan Tools d.o.o. je distribucija reznih alata, ručnih alata, mašina i alata za mašinsku industriju. Na 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu predstaviće nekoliko artikala koji predstavljaju novitet ne samo na srpskom, već i na evropskim tržištima. Reč je, pre svega, o mašini za urezivanje navoja koja ima tri kraka, što omogućuje urezivanje navoja u najrazličitijim pozicijama. Mašina radi na električni pogon.

U ponudi je i model sa 2 kraka, koji može da urezuje navoj samo u vertikalnoj poziciji, ali svakako značajno olakšava posao pravljenja navoja, naročito velikih prečnika, u odnosu na klasične načine urezivanja navoja.

UTS Balkan Tools, Beograd

UTS Balkan Tools d.o.o. će na 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva predstaviti i mehaničku zglobnu ruku, koja ima veoma široku primenu u različitim sektorima, od mašinskog do automobilskog sektora. Ova mehanička zglobna ruka ima prevashodnu namenu da ubrza i olakša rad operatera, tako što se na nju mogu montirati različiti električni alati, kao što su brusilice, bušilice i slični alati.

Tokom Sajma građevinarstva UTS Balkan Tools će ponuditi Milwaukee brusilice po izuzetno sniženim cenama, sa 3 diska gratis uz brusilicu.