Tis-Janus: Izolacioni jastuci svih vrsta i namena

Delatnost preduzeća Tis-Janus je individualna proizvodnja izolacionih jastuka. Svi izolacioni sistemi napravljeni su od elastičnih, reciklirajućih, tehničkih staklenih vlakana, koja nisu štetna za okolinu.

Ova visokokvalitetna tehnička staklena vlakna nalaze primenu u izolaciji toplote do 1.100 C, zvučne izolacije kao i u izolaciji od hladnoće do -50 C u svim industrijskim oblastima.

Tis-Janus je jedan od vodećih proizvođača najrazličitijih izolacionih sistema koji se primenjuju u različitim granama industrije. Reč je o ekološkim proizvodima koje karakteriše dugotrajnost, ekonomičnost i prilagodljivost svim zahtevima.

Pri eventualnim popravkama i remontu postrojenja Tis-Janus izolacije se mogu u svako doba demontirati i ponovo upotrebiti. Izvanredne osobine ovih materijala omogućavaju primenu u izuzetno problematičnim uslovima, na primer – u hemijskoj industriji, mašinogradnji i izgradnji postrojenja, kod prigušivača zvuka, izduvnih gasova ili kod izgradnja elektrana.

Tis-Janus proizvodi opremu i za vazduhoplovstvo, motore automobila (mašinogradnju), industrijska postrojenja (hemijska industrija), brodogradnju i lokomotive.

2017-04-18T13:27:55+00:00 18.04.2017.|