Početak2020-03-13T16:12:13+01:00

SAJAM – PARTNER

VESTI

Rothoblaas

Rothoblaas je italijanska multinacionalna kompanija koja je svoju inovativnu tehnologiju učinila svojom misijom, nudeći pogodna rešenja za drvene konstrukcije za različite uslove, prilagođene potrebama kupaca.

Tehni

Tehni je veoma uspešno odgovorio na zahteve tržišta za vratima velikih i vanstandardnih dimenzija i predstaviće proizvod PIVOT VRATA.

NS Union Tehnika

NS Union Tehnika d.o.o. Novi Sad i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE sa željom da svoje kupce i korisnike usluga na brz i efikasan način provede kroz sve bitne informacije koje se tiču poslovanja, kao i novina prezentovanih od strane njihovih saradnika, inodobavljača – proizvođača građevinske mehanizacije.

Armal brend

Armal brend prisutan je na tržištu već 50 godina i predstavlja vrhunski sanitarni program potvrđen međunarodnim sertifikatima, zdravstvenom sigurnošću, dizajnom i funkcionalnošću sa daljnjom orjentacijom ka tehnološkom napretku i razvoju novih proizvoda.

Fotocommerce

Fotocommerce d.o.o. će na Sajmu građevinarstva predstaviti polovne viljuškare Toyota, Nissan i Mitsubishi.

Flux Technology

Kompanija Flux Technology d.o.o. osnovana je u februaru 2012. godine. Kompletan fokus svog delovanja, kompanija je usmerila na LED osvetljenje.

EVOCON d.o.o.

EVOCON d.o.o. je uvoznik i distributer poznatih svetskih marki u oblasti građevinarstva i to: VOLVO, MANITOU, GEHL, FRD FURUKAWA, HYCON, GOLZ, ENAR (ENARCO), ATLAS, AKSA, PUTZMEISTER, ATMOS, MST, CHAMPION.

HRAM 032

HRAM 032 je jedan od vodećih proizvođača u industriji PVC stolarije na zapadnom Balkanu, proizvodi i prodaje PVC i aluminijumske prozore i vrata, roletne i komarnike.