MEAN WELL d.o.o. kao ćerka firmeFOX ELECTRONICS, jedini je zvanični distributer MEAN WELL napajanja za Srbiju.

U svom programu nudi oko 12 hiljada različitih modela prekidačkih napajanja koja su prema kriterijumu cena-kvalitet među najboljim u svetu.

Najnoviji program KNX SMART BUILDING Technology koji će tokom Sajma građevinarstva ponuditi po stimulativnim cenama, omogućava iskorak u odnosu na postojeće skuplje i komplikovanije protokole. KNX program obuhvata aplikacije koje podrazumevaju kontrolu i upravljanje pametnih kuća , rezidencija i zgrada, kontrolu osvetljenja, hlađenja/grejanja, sigurnosne sisteme, video nadzor, kontrolu protivpožarnih sistema, alarmne sisteme…

KDA-64 Gateway – omogućava povezivanje KNX mreže i DALI upravljive uređaje

Ostali modeli u ponudi su:

  • KAA-8R – 8-kanalni univerzalni KNX aktuator;
  • KAA-4R4V DC0-10V- aktuator sa mogućnošću dimovanja;
  • KSI-01U USB interfejs;
  • KCS-01L IP/TP ruter za spajanje više TP linija;
  • KSR-01IP IP ruter.

Posebne pogodnosti odobravaju za narudžbine najnovije serije LED napajanja sa 5 godina garancije u opciji D2 – smart upravljanje uličnim svetiljkama ( dimovanje, rad po zadatom progranu, ušteda energije).

MEAN WELL d.o.o. klijentima nudi besplatnu tehničku podršku od starne inženjera i tehničara, u fazi projektovanja, instalacije i održavanja. Takođe kao zvanični distributer obezbeđuju garantni rok za svaku seriju napajanja, veliki lager u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, kao i RMA servis.