Krin KG na svom štandu sutra potpisuje dva protokola o saradnji

Međunarodni sajam građevinarstva prava je prilika za uspostavljanje poslovne saradnje i partnerskih odnosa. U petak, 22. aprila u 16 časova na štandu firme Krin KG na prostoru Stoneexpo Srbija, u hali 2 nivo A, biće potpisana dva protokola o saradnji.

Protokol o sponzorstvu i poslovnoj saradnji potpisaće Fakultet primenjenih umetnosti iz Beograda i makedonska firma Krin KG Graniti i mermeri iz Prilepa. Sporazumom će biti regulisana saradnja koja obuhvata selekciju najboljih studenata Fakulteta i njihovo uključivanje u Koloniju „Prilepski krinovi“, koja se svake godine održava u avgustu u ovom makedonskom gradu. Pored toga, dve strane će ugovoriti i isporuku kamenih uzoraka iz rudnika Krin KG, od kojih će studenti klesati skulpture u okviru redovne nastave na fakultetu.

Krin KG Graniti i mermeri potpisaće Protokol o saradnji i sa Beogradskim sajmom. Protokol će sadržati odredbe o kamenoj kocki – poklon skulpturi izrađenoj na manifestaciji Stoneexpo Srbija, od granita i mermera iz rudnika koji su u vlasništvu Krin KG.

2016-04-22T12:48:41+00:00 21.04.2016.|