Preduzeće „KORKOVADO“ d.o.o. osnovano je januara 2005. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom građevinskih i rudarskih mašina.

Partneri su kompanija: SHANTUI, SUNWARD, CUKUROVA, XCMG, SOCMA, YIFAN, YANTAI, KAISHAN. Tokom godina, neprekidnim ulaganjem i proširivanjem prodajnog asortimana, danas su respektabilno ime u sferi prodaje građevinskih mašina u našoj i zemljama u okruženju.

Misija preduzeća je zadovoljenje potreba tržišta za građevinskim i rudarskim mašinama uz kompletnu tehničku podršku prilikom odabira mašina, obezbeđen servis i obezbeđeni rezervni delovi u garantnom i vangarantnom roku. Raspolažu širokom paletom građevinskih i rudarskih mašina visokog kvaliteta, koje su izrađene po svim svetskim i evropskim standardima. Zbog velike konkurencije u ovoj privrednoj grani, politika cena je formirana tako da nude IZUZETNE CENE UZ ODLIČAN KVALITET MAŠINA. Poseduju i magacin rezervnih delova za širok program građevinske mehanizacije, kako iz sopstvenog programa, tako i za mašine drugih poznatih proizvođača.