EVOCON

EVOCON će na Sajmu građevinarstva predstaviti VOLVO, MANITOU, MST i ostale građevinske mašine. Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa VOLVO EC380, moćnim i efikasnim modelom bagera guseničara, VOLVO L110H, najprodavanijem utovarivačem u Evropi i mini bagerima VOLVO EC20, ECR25 i ECR35. Pored ovih mašina, EVOCON će javnosti predstaviti kompaktore za deponije E serije i profesionalne drobilice (sekačice) sa dizel ili elektro pogonom finskog proizvođača TANA. Predstaviće i moćni MANITOU telehendler MTX732, kombinovanu mašinu MST 644 kao i ATMOS pokretne kompresore, GÖLZ sekačice betona, HYCON hidraulične stanice i alate i drugo.

EVOCON

Još jedan od noviteta u EVOCON-u je virtuelni simulator za obuku za rad na VOLVO građevinskim mašinama. Simulator će biti izložen na štandu i svi posetioci će biti u prilici da isprobaju simulator i uvere se u lakoću rukovanja. Zahvaljujući unapređenoj 3D grafici i hidraulično upravljanoj platformi, upravljačko iskustvo je izuzetno verodostojno i omogućuje obuku za sve vrste radova na efikasan način.

2018-04-12T13:29:09+00:0012.04.2018.|
Ova prezentacija koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga i merenja posećenosti. Ukoliko se slažete, kliknite na "Slažem se" Slažem se