EVOCON d.o.o. je uvoznik i distributer poznatih svetskih marki u oblasti građevinarstva i to: VOLVO, MANITOU, GEHL, FRD FURUKAWA, HYCON, GOLZ, ENAR (ENARCO), ATLAS, AKSA, PUTZMEISTER, ATMOS, MST, CHAMPION.

EVOCON će na Sajmu građevinarstva predstaviti VOLVO, MANITOU i MST građevinske mašine. Posetioci će Imati priliku da se bliže upoznaju sa VOLVO moćnim i efikasnim modelima mini bagera, bagerima guseničarima i točkašima, kao i VOLVO utovarivačem, najprodavanijem utovarivačem u Evropi. Pored ovih mašina, EVOCON će predstaviti novu 6 PLUS seriju MST kombinovanih građevinskih mašina. Predstaviće i moćne MANITOU telehendlere, TANA kompaktore i sekačice, AKSA agregate, HYCON hidraulične mašine i alate, FRD Furukawa hidraulične čekiće, makaze i nabijače, ENARCO vibro igle, GÖLZ sekačice betona, PUTZMEISTER mašine za proizvodnju i transport betona i maltera, ATMOS pokretne kompresore i drugo.

Virtuelni simulator za obuku za rad na VOLVO građevinskim mašinama

Još jedan od noviteta u EVOCON-u je virtuelni simulator za obuku za rad na VOLVO građevinskim mašinama. Realni simulator Volvo utovarivača i zglobnog dampera će biti izložen na našem štandu tokom četiri dana trajanja sajma i svi naši posetioci biće u prilici da isprobaju simulator i uvere se u lakoću rukovanja. Zahvaljujući unapređenoj 3D grafici i hidraulično upravljanoj platformi upravljačko iskustvo je izuzetno verodostojno i omogućuje obuku za sve vrste radova na efikasan način.

Posetioci sajma saznaće više o opremi koju zastupaju, a stručni tim će ponuditi najbolje rešenje za svaki građevinski poduhvat.

Za vreme trajanja sajma, za kupce su pripremili posebne povoljnosti prilikom kupovine filtera i zuba za Volvo građevinske mašine.