Cards Print Security nudi napredna sigurnosna rešenja za kontrolu pristupa – Xesar i Air Key, inovativne sisteme zaključavanja koji obezbeđuju maksimalnu sigurnost i veliku fleksibilnost korišćenja.

Xesar sistem je profesionalno rešenje za kompleksne izazove kontrole pristupa, bilo da se radi o industrijskim postrojenjima, kancelarijama, visokoprometnim zonama ili prostorima sa visokim nivoom bezbednosti.

Xesarom se upravlja pomoću Xesar aplikacije koja se instalira na računar firme, čime svi podaci ostaju unutar kompanije. Vlasnik ili donosilac odluke formira raspored dozvoljenih kretanja svojih zaposlenih koji se unosi u program. Umesto ključeva koriste se Key Credits kartice pomoću kojih se dodeljuje ili blokira pravo pristupa preko Xesar čitača i softvera. Na taj način, svako kretanje nosioca kartice moguće je pratiti vrlo jednostavno i tačno.

CARDS PRINT, Beograd

Cards Print Security u svojoj ponudi ima i mehatronička sigurnosna rešenja. Ova rešenja obezbeđuju visok nivo zaštite, ali i veliku udobnost, jer su cilindri koje firma nudi deo sistema zaključavanja koji omogućavaju korišćenje jednog ključa za sva vrata. Ovo je posebno značajno u Master key sistemu koji omogućava da jednim ključem otvorite kuću, stan, kancelariju, a gde možete dodeliti pravo pristupa porodici ili zaposlenima prema potrebi, poziciji i nadležnosti.

Jedna od glavnih težnji kompanije jeste da pomoću sigurnosnih rešenja klijentima obezbedi visok nivo zaštite uz jednostavnost korišćenja.